Ad Cantus-våren

Vi er kommet et godt stykke ut i mai, og det nærmer seg sommerferie for koret.

Etter et hektisk jubileumsår i 2018, har vi ikke egen konsert denne våren. Vi skal være med på en spennende konsert i juni – det kommer vi tilbake til senere, når planene er litt mer offisielle. Men vi kan love at vi er i gang med å øve til det!

Ad Cantus øver. Ved pianoet: Dirigent Åshild Alette Haugstad

Vi er også godt i gang med å øve inn repertoar til kirkekonsert i november. Noen perler har vi sunget tidligere, og er glade for å ta fram igjen, andre verk er nye og spennende for oss. En av de nye er Unicornis Captivatur av Ola Gjeilo – og i filmsnutten under får du noen takters smakebit. Artig stykke å synge!

De første taktene av Ola Gjeilos «Unicornis Captivatur» – spennende musikk!

Når vi starter opp igjen til høsten, vil vi gjerne ha med noen flere mannfolk! Det er ikke de samlede bass- og tenorgruppene under her, altså – vi har noen flere sangere på begge grupper! Men vi har altså plass til flere.

Vi er ganske forskjellige i Ad Cantus, med hensyn til alder, yrke, sangererfaring og andre ting man kan sammenligne seg på, men vi har det felles at vi liker å synge, og vi tar gjerne en musikalsk utfordring. Siden vi møtes til øvelser bare en gang pr. måned, må du kunne øve hjemme mellom korøvelsene. Vi øver i Ringebu.

Både tenorer og basser er velkomne til å kontakte dirigent Åshild Alette Haugstad (send en melding på Messenger!) for spørsmål, eller avtale om prøvesang.


Liker du dette? Del med andre: